Home Fun Deco HEBBEN: Primark verkoopt dit jaar nóg meer Disney-kerstballen

HEBBEN: Primark verkoopt dit jaar nóg meer Disney-kerstballen

Onze redactrice ging een kijkje nemen bij Primark in Gent en zag dat je ze nú kan inslaan!

Primark

Nu de herfst officieel in het land is, mogen we al beginnen uitkijken naar Kerstmis, am I right? Dankzij Primark is dat he-le-maal niet zo moeilijk, want zij brengen dit jaar extra veel Disney-kerstballen uit! Ariël, Lumière, Iejoor en verschillende Mickey Mouse-kerstballen, ze hebben ze allemaal.

Iejoor en Botje in je boom

Of je nu into Kerstmis bent, of into Disney, deze kerstballen wil jij so-wie-so hebben. Vorig jaar kon je bij Primark al enkele kerstballen kopen in Disney-thema, maar de collectie werd dit jaar flink uitgebreid. Er zijn Minnie Mouse-ballen met glitters, maar ook Winnie The Pooh en Iejoor kan je in je boom hangen! Ook de theekopjes van Belle en het Beest, Ariël en Botje, Pendule en Lumière vind je bij Primark. En voor de Harry Potter-fans onder ons zijn er – net als vorig jaar – kerstballen van Harry, Hedwig, Hagrid én de Zweinsteinexpres. Allemaal aan Primark-prijsjes, uiteraard.

Redactrice Ysaline ging een kijkje nemen bij Primark in Gent en zag dat je ze nú allemaal kan inslaan. Maar je zal waarschijnlijk snel moeten zijn!

1 / 2
Disney-kerstballen
Disney-kerstballen
Disney-kerstballen
Disney-kerstballen

Disney-kerstballen
Disney-kerstballen

Meer Disney?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.