Home Fun Deco WANT: Primark lanceert een interieurcollectie die gebaseerd is op ‘De Leeuwenkoning’

WANT: Primark lanceert een interieurcollectie die gebaseerd is op ‘De Leeuwenkoning’

Dit is je kans om Timon en Pumbaa in huis te halen!

Ben jij een grote Disneyfan en is ‘Hakuna matata’ jouw levensmotto? Haast je dan naar de dichtstbijzijnde Primark, want de winkelketen heeft een interieurcollectie uitgebracht die geïnspireerd is op ‘De Leeuwenkoning’.

Na collecties die gebaseerd waren op ‘Aladdin’ en ‘Belle en het Beest’ gingen ze bij Primark weer inspiratie zoeken in de Disneywereld. De winkelketen heeft nu een interieurcollectie uitgebracht die gebaseerd is op ‘De Leeuwenkoning’. Denk: kussens met een leuke tribalprint of een koffietas met een junglemotief erop.

Je hoeft dit jaar dus helemaal niet op reis naar een exotische bestemming, want dankzij Primark kan je de jungle makkelijk zelf in huis halen. Naast kussens en koffietassen zijn er ook dekbedovertrekken of leuke muurdecoratie te koop. Last but not least werden er ook spreuken uit de film in de collectie gebruikt. Zo zijn er een aantal items met ‘Hakuna matata’ of ‘No worries for the rest of your days’ op. Té leuk!

Net zoals altijd is de collectie heel betaalbaar. Je kan bijvoorbeeld al een stuk uit de lijn in huis halen voor amper twee (!) euro. Wanneer zijn we weg?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.