Home Fun De #PubertyChallenge is de hype van het moment op Twitter

De #PubertyChallenge is de hype van het moment op Twitter

#PubertyChallenge
Foto: Twitter
Je puberteit is niet altijd pretje. Rond de leeftijd van 11 à 12 jaar kom je ineens in een tornado van hormonen, angst en modekeuzes terecht die je achteraf het liefst van al ver in je geheugen wegstopt. Jep, we’ve all been there. Omdat we allemaal weleens terugkijken naar oude foto’s van onszelf en even denken ‘ow no, help‘ bedacht Twitter de hashtag #PubertyChallenge waaronder mensen de waanzinnigste transformaties laten zien. Van een #glowup gesproken!

De #PubertyChallenge gaat – thank god! – niet over opnieuw door je puberteit gaan. Het is begonnen door Twitteraars die foto’s van zichzelf postten van zeven jaar geleden, één van drie jaar geleden en één van hoe ze er vandaag uitzien. En je kan duidelijk zien dat je er met het ouder worden enkel op vooruitgaat ?.

Huisdieren

Niet alleen mensen doen mee met de challenge, ze betrekken hun fluffy vriendjes er ook bij. En dat vinden wij een win-win, want er mogen voor ons altijd meer foto’s van babydieren zijn, duh.

Celebs doen ook mee

Natuurlijk kunnen de celebs niet ontbreken. Als Drake van een nerdy kind naar een knappe zanger kan gaan, dan kan jij het ook!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.