Home Fun OMG: de Pussycats komen misschien terug naar ‘Riverdale’

OMG: de Pussycats komen misschien terug naar ‘Riverdale’

Tijdens een Instagram Live vertelde Lili Reinhart dat ze onlangs met Roberto Aguirre-Sacasa heeft gepraat.

pussycats riverdale
© The CW

Nadat Vanessa Morgan uitspraken deed over onder andere dat ze het moe is dat zwarte mensen gebruikt worden als rechterhand van witte hoofdrolspelers, komt nu goed nieuws. De Pussycats zouden namelijk terugkomen naar ‘Riverdale’.

Nadat Vanessa Morgan van haar platform gebruik maakte om haar stem te laten horen over #BlackLivesMatter en hoe zij de ongelijkheid in haar leven voelt en aangaf dat ze vanaf nu enkel nog rollen zal aannemen die zwarte mensen goed vertegenwoordigen, zijn er verschillende dingen in beweging gezet.

Niet alleen maakt Vanessa momenteel kans op de rol van Batwoman in de The CW-serie, maar ze kreeg ook gelijk van ‘Riverdale’-maker Roberto Aguirre-Sacasa die beloofde dat ze bij ‘Riverdale’ gekleurde acteurs en personages beter zullen eren. Nu voegt hij binnenkort misschien daad bij zijn woord.

Lili Reinhart 

Lili Reinhart ging onlangs live met Asha ‘Melody Valentine’ Bromfield, die in het eerste seizoen te zien was als lid van de Pussycats, maar daarna niet meer terugkeerde. Tijdens de Instagram Live vertelde Lili Reinhart aan haar ex-collega dat ze met Roberto Aguirre-Sacasa heeft gepraat. ‘Ik sprak met Roberto onlangs en hij zei dat hij het gevoel had dat hij de Pussycats terug wilde brengen naar de serie om goed te doen voor hun personages.’ Daarnaast vertelde Lili ook dat ze trots is op Roberto dat hij er iets aan wil doen. Check het volledige fragment hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Of dat wil zeggen dat we ook Ashleigh ‘Josie McCoy’ Murray terug zullen zien in ‘Riverdale’ is nog niet duidelijk. Zij verlaatte de serie omdat ze een rol kreeg in ‘Katy Keene. Of die reeks binnenkort een tweede seizoen krijgt, valt nog af te wachten. En zo ja, misschien lukt het haar dan om beide projecten te combineren?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.