Home Fun VIDEO: Ralph en Vanellope zetten het internet op stelten in de teaser...

VIDEO: Ralph en Vanellope zetten het internet op stelten in de teaser voor ‘Wreck-It Ralph 2’

Deze film wil je gewoon zien!

Wreck-It Ralph
© YouTube: Walt Disney Animation Studios

Vond jij de eerste ‘Wreck-It Ralph’-film geweldig? Dan hebben wij goed nieuws! Als we de teaser voor de tweede film mogen geloven, ziet het vervolg er immers nog komischer uit. Ralph en Vanellope ontdekken de wondere wereld van het internet en laten zich leiden door hun nieuwsgierigheid. Als dat maar goed komt…

Disney houdt de fans van ‘Wreck-It Ralph‘ niet langer in spanning, want de makers hebben de eerste teaser trailer voor ‘Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2‘ online gezet. In de eerste film maakten we kennis met slechterik Ralph. Hij wilde helemaal geen bad guy meer zijn en dankzij zijn nieuwe best friend Vanellope von Schweetz lukte hem dat. Maar in het vervolg komt daar nog eens schepje bovenop, want Ralph en Vanellope komen plotseling samen terecht in de wondere wereld van het wereldwijde web.

Reis door het internet 

In de teaser ontdekken Ralph en Vanellope zowel de leuke als de minder leuke kanten van het internet. Dat zorgt hier en daar uiteraard voor een humoristische noot in de film.

De Amerikaanse acteur John C. Reilly spreekt opnieuw de stem van Ralph in, en Sarah Silverman leent haar stem nog eens uit aan Vanellope. Het duurt wel nog even voor ‘Wreck-It Ralph 2’ op het witte doek verschijnt, want de film wordt pas in het late najaar van 2018 in België verwacht.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.