Home Fun Netflix deelt recap van ‘The Kissing Booth’ zodat je helemaal klaar bent...

Netflix deelt recap van ‘The Kissing Booth’ zodat je helemaal klaar bent voor het vervolg

Handig!

the kissing booth recap
© Netflix

Eind juli is het eindelijk zover! Dan staat ‘The Kissing Booth 2’ op Netflix. Omdat het ondertussen al meer dan twee jaar geleden is dat de eerste film verscheen, deelt de streamingdienst nu een handige recap zodat je helemaal klaar bent voor het vervolg!

The Kissing Booth‘ kwam in mei 2018 op Netflix te staan. Nu, meer dan twee jaar later, krijgen we eindelijk het vervolg te zien. Laat je geheugen je een beetje in de steek als het aankomt op de eerste film? Idem dito! Je kan de titel natuurlijk helemaal opnieuw bekijken, maar als je weinig tijd hebt, kan je ook gewoon het handige overzicht checken dat Netflix zopas heeft gedeeld.

Handige recap

In de recap, die negen minuten duurt, leggen Joey ‘Elle Evans’ King en Joel ‘Lee Flynn’ Courtney van begin tot eind uit wat er in de eerste film allemaal is gebeurd. Zo ben jij helemaal klaar om ‘The Kissing Booth 2‘ te bekijken. Op 24 juli ontdek je of de relatie van Elle en Noah vanop een afstand overleeft! Kan je bijna niet wachten? Bekijk ondertussen de trailer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.