Home Fun 5 redenen waarom je de nieuwe Netflixserie ‘YOU’ nu meteen moet bingewatchen

5 redenen waarom je de nieuwe Netflixserie ‘YOU’ nu meteen moet bingewatchen

Penn Badgley, Shay Mitchell en Elizabeth Lail hebben een fantastische acteerprestatie neergezet.

YOU
© IDMb

De langverwachte nieuwe serie ‘YOU‘ staat eindelijk op Netflix! Wij mochten hoofdrolspeelster Elizabeth ‘Guinevere Beck’ Lail er al tal van vragen over stellen. Ben je door haar interview nog steeds niet overtuigd? Dan zijn dit nog eens vijf redenen van ons waarom je de reeks nu meteen moet bingewatchen.

1. Elke acteur zet een fantastische acteerprestatie neer

De makers van ‘YOU‘ hebben echte toptalenten voor de serie gescoord: ‘Once Upon a Time’-actrice Elizabeth Lail, ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell en ‘Gossip Girl’-acteur Penn Badgley.

Elizabeth ‘Guinevere Beck’ Lail

Elizabeth Lail is bij ons misschien nog niet zo bekend, maar na deze rol zullen we vast en zeker meer van haar horen. De rol van Guinevere Beck heeft ze namelijk perfect vertolkt. Elke emotie die haar personage voelt, voel je echt met haar mee.

Penn ‘Joe Goldberg’ Badgley

Ook Penn Badgley heeft alles uit de kast getrokken om de rol van Joe Goldberg te spelen. Het ene moment walg je van zijn personage en het andere moment voel je sympathie voor hem. En dat dubbel gevoel blijft zo tot de allerlaatste seconde.

Shay ‘Peach Salinger’ Mitchell

Ten slotte is er nog Shay Mitchell die een heel andere kant van zich laat zien dan wanneer ze Emily in ‘Pretty Little Liars’ speelde. Voor ‘YOU’ kroop ze in de huid van Becks beste vriendin Peach Salinger. Op het eerste gezicht lijkt het personage gewoon een verwend nest met streken. Maar er schuilt zoveel meer achter. En die kantjes uiten zich nog meer wanneer Beck Joe ontmoet. Elk karaktertrekje van Peach heeft Shay met perfectie en elegantie gespeeld.

2. Het ene geheim na het andere onthult zich

Van begin tot eind worden allerlei geheimen onthuld. Zowel over Beck, Joe en Peach, maar ook over andere personages die een minder prominente rol hebben. ‘YOU’ herinnert je eraan dat iedereen wel iets verbergt en dat niemands leven zo perfect is als het lijkt.

3. De manier waarop het verteld wordt, is eens iets helemaal anders

Anders dan bij andere series zit je in ‘YOU’ echt in het hoofd van Joe Goldberg. Doorheen de afleveringen hoor je zijn gedachten over de situatie waar hij op dat moment in zit of hoe hij over iets denkt. Dat maakt het niet alleen leuker en interessanter, maar het maakt het ook gemakkelijk om alles perfect te begrijpen. Waarom Joe doet wat hij doet, hoe hij denkt, wat hij wil…

4. Je duimt voor de vrouwen in de serie

Wat opviel is dat je doorheen de serie ziet hoe vrouwen in hachelijke situaties terechtkomen en hoe ze op een of andere manier door mannen onderdrukt worden. Dat zie je gebeuren bij verschillende personages en op allerlei manieren. Natuurlijk duim je telkens voor de vrouw en hoop je dat de vrouw het zal winnen. Die hoop heb je echt tot de allerlaatste seconde. Ook in het echte leven zou je er zo over denken. Zoals Elizabeth Lail het in haar interview omschreef: ‘Liefst van al wil ik dat de vrouw altijd aan de top eindigt’.

5. De serie is enorm verslavend omdat je echt wilt weten hoe het afloopt

Vanaf de eerste minuut zit je aan je scherm gekluisterd. Je wilt weten hoe elk aspect van het verhaal zich zal ontwikkelen. Slaagt Joe erin Beck voor zich te winnen? Is Beck wel zo onschuldig als ze lijkt? Wie in Becks omgeving bedoelt het goed met haar en wie niet? Hoe ver durft Joe te gaan voor de liefde? En vooral: hoe loopt het af?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.