Home Fun Om deze redenen moet jij écht naar het volgende concert van Shawn...

Om deze redenen moet jij écht naar het volgende concert van Shawn Mendes gaan

Redactrice Ysaline duimt nu al dat de 'Mercy'-zanger volgend jaar terug naar ons land komt.

Shawn Mendes
© Photo News/Ysaline Pollet

Redactrice en fangirl Ysaline was, net als vele andere meiden, zondagavond aanwezig op het concert van Shawn Mendes in het Antwerps Sportpaleis. De avond had zo zijn minpunten, zoals een giga wachtrij en uitverkochte merchandise, maar het was een ervaring die ze voor geen geld ter wereld had willen missen en wel om deze drie redenen.

1. Shawn Mendes zingt live nog beter dan verwacht

Tegenwoordig kan er zoveel gedaan worden met auto-tune dat je eigenlijk niet meer verwacht dat een artiest ook echt kan zingen. Toch was ik aangenaam verrast door de stembanden van Shawn Mendes die alle hoogtes en laagtes troffen. Wie denkt dat de ‘In My Blood’-zanger alleen rustige liedjes kan zingen, heeft het helemaal mis. Hij heeft nog maar eens bewezen wat hij allemaal kan met zijn stem. Het is ongelooflijk! In onderstaande post hoor je wat ik bedoel.

2. De show was tot in de details afgewerkt

Er stond een gigantische roos in het midden van de zaal die zich qua kleur aanpaste aan het thema. Ook kreeg elke bezoeker een bandje dat tijdens het concert in verschillende kleuren oplichtte. Shawns knappe gezicht werd op maar liefst drie schermen geprojecteerd en op het middelste scherm kregen we een spektakel aan beelden. Als afsluiter lieten ze confetti de lucht inschieten en was er een lichtspektakel. Voeg daar de stem van Shawn en zijn fantastische band aan toe en je hebt een geslaagd optreden.

3. De sfeer zat ongelooflijk goed

Op een concert is er altijd wel een trouw leger aan fans aanwezig. Maar de artiest die zijn publiek zo opzweept, heb ik nog nooit meegemaakt. Ook Shawns blik was goud waard wanneer hij merkte dat zijn fans elk woord luidkeels konden meezingen.

Fingers crossed dat Shawn Mendes snel met nóg een nieuw album komt en met een daaropvolgende tour, die hopelijk al in 2020 plaatsvindt. En dat de zanger dan opnieuw een stop maakt in België. Maar met de indruk die we hebben achtergelaten zondagavond zal dat vast en zeker geen probleem zijn. Volgens hem kunnen we hier in België het luidst gillen. Yep!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.