Home Fun Netflix lost releasedatum én teaser voor derde seizoen van ‘On My Block’

Netflix lost releasedatum én teaser voor derde seizoen van ‘On My Block’

We zien eindelijk wat er met Monse, Jamal, Cesar en Ruby na hun ontvoering is gebeurd.

On My Block
© Netflix

Een van de beste verborgen parels op Netflix is zonder twijfel ‘On My Block’. Toch zou iedereen de reeks een kans moeten geven, zeker nu dat de streamingdienst zopas een releasedatum én teaser voor het derde seizoen heeft gelost.

On My Block‘ gaat over vier vrienden, Monse, Ruby, Cesar en Jamal, die in een ruige buurt in Los Angeles wonen. Daar wordt de vriendschap van de vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

Opgelet, spoiler alert!

Op het einde van het tweede seizoen zien we hoe de Prophets gearresteerd worden door het gemarkeerde geld van de overval. Daarna geeft Ruby een grote speech over hoeveel geluk ze hebben dat ze leven en dat het tijd is om verder te gaan. Monse vindt dat het perfecte moment om aan te kondigen dat ze Freeridge verlaat en naar een kostschool gaat, maar Ruby, Jamal en Cesar nemen haar niet serieus. Wanneer Monse wegwandelt om een statement te maken, worden haar vrienden ontvoerd en enkele seconden later ook zij. En dan wordt het scherm zwart. Van een cliffhanger gesproken!

Vastgebonden

In de teaser voor het derde seizoen van ‘On My Block’ zien we eindelijk waar de vier vrienden heen worden gebracht na hun ontvoering. Ze komen terecht in een gigantisch huis omringd door zwaarbewapende mannen. Daar hanteert een mysterieuze vrouw een gigantisch keukenmes terwijl de vier vrienden vastgebonden zitten op een stoel.

Wie heeft Monse, Cesar, Ruby en Jamal ontvoerd en zullen ze zichzelf hieruit kunnen praten? Je ontdekt het vanaf 11 maart 2020 op Netflix!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.