Home Fun YASSS: dit is de releasedatum van Noah Centineo’s Netflixfilm ‘The Perfect Date’

YASSS: dit is de releasedatum van Noah Centineo’s Netflixfilm ‘The Perfect Date’

Dat is veel sneller dan verwacht!

The Perfect Date
© Netflix

In augustus hoorden we voor het eerst over Noah Centineo’s nieuwe film ‘The Perfect Date’ (die toen nog ‘The Stand-In‘ heette). Sindsdien tellen we ongeduldig af naar de dag dat de romantische komedie op Netflix staat. Nu hebben we eindelijk een releasedatum. Goed nieuws: we moeten niet heel lang meer wachten!

In ‘The Perfect Date moet student Brooks Rattigan (Noah Centineo) geld zien in te zamelen, zodat hij zijn school kan betalen. Daarom komt hij met het idee om een nieuwe datingapp te ontwikkelen, maar die heeft een twist. Brooks kan namelijk ingehuurd worden als nepvriendje en gebruikt worden voor alles waarvoor je een lief nodig hebt. Maar telkens van persoonlijkheid wisselen en elke avond op date gaan, begint door te wegen. Hij begint te beseffen wie hij echt is. Hij komt ook voor een verrassing te staan wanneer hij valt voor het meisje van zijn dromen.

Vervroegde releasedatum

Terwijl eerst werd gezegd dat ‘The Perfect Date’ ergens in de zomer zou verschijnen, is die releasedatum nu vervroegd. We zien Noah Centineo naast Camila Mendes en Laura Marano vanaf 12 april op Netflix. Dat kondigde het officiële Instagramaccount van de streamingdienst zelf aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er is jammer genoeg nog geen trailer voor de film. Maar vanaf dat die er wel is, lees je het natuurlijk hier als eerste!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.