Home Fun Joey King kondigt releasedatum van ‘The Kissing Booth 2’ aan tijdens livestream

Joey King kondigt releasedatum van ‘The Kissing Booth 2’ aan tijdens livestream

Tijdens de livestream heeft ze ook speciale gasten, beantwoordt ze fanvragen, laat ze gedeletete scènes zien en zoveel meer!

The Kissing Booth 2
© Netflix

Joey King ging op donderdag 21 mei live op YouTube om enkele zaken over ‘The Kissing Booth’ te vertellen. Enkele gasten vervoegden haar tijdens de livestream én ze verklapte de officiële releasedatum van de tweede film.

Tijdens de livestream maakt Joey King een puzzel die de releasedatum van ‘The Kissing Booth 2‘ moet onthullen. Daarnaast praat ze over de lockdown en hoe zij die beleeft. Na een dikke 10 minuten krijgt ze gezelschap van de twee nieuwe castleden Taylor Zakhar Perez, die Marco speelt, en Maisie Richardson-Sellers, die de rol van Chloe vertolkt.

De twee acteurs vertellen wat meer over hun personages in ‘The Kissing Booth 2’. Zo heeft Chloe volgens Maisie de wereld rondgereisd, is ze erg slim, brutaal en charismatisch, en wordt ze beste vrienden met Noah op Harvard. Ze beginnen veel tijd samen te spenderen aan de universiteit en erbuiten. Marco is volgens Taylor dan weer de nieuwe charismatische en muzikale klasgenoot van Lee en Elle. Elle en Marco ontwikkelen een heel hechte band terwijl Noah aan de universiteit studeert.

Gedeletete scènes

Het trio vertelt ook over hun tijd samen op de set. Zo hadden Joey en Chloe tijdens een emotionele scène allebei voedselvergiftiging en knuffelden ze elkaar tussen de opnames door. Awww!

Daarnaast laat Joey onder andere haar favoriete Lo-Fi-playlist horen, heeft ze het over Molly Ringwald, komt Jacob Elordi nog in beeld, heeft ze een videocall met Joel Courtney, beantwoordt ze ondertussen vragen van fans én laat ze gedeletete scènes zien uit de eerste film. Op het einde van de livestream onthult Joey dan eindelijk de releasedatum van ‘The Kissing Booth 2’. Mark your calendars, want op 24 juli is het al zover!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.