Home Fun OMG: ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes en ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo spelen...

OMG: ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes en ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo spelen samen in film

Nog een film om naar uit te kijken!

Noah Centineo
Isopix/Photo News

Krijg je maar niet genoeg van ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-hottie Noah Centineo? Dan hebben we goed nieuws. De acteur speelt namelijk met ‘Riverdale‘-actrice Camila Mendes samen in een nieuwe film genaamd ‘The Stand-In‘.

In ‘The Stand-In‘ moet student Brooks Rattigan (Noah Centineo) geld zien in te zamelen, zodat hij zijn school kan betalen. Daarom komt hij met het idee om een nieuwe datingapp te ontwikkelen, maar die heeft een twist. Brooks kan namelijk ingehuurd worden als nepvriendje en gebruikt worden voor alles waarvoor je een lief nodig hebt. Maar telkens van persoonlijkheid wisselen en elke avond op date gaan, begint door te wegen. Hij begint te beseffen wie hij echt is. Hij komt ook voor een verrassing te staan wanneer hij valt voor het meisje van zijn dromen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de film zijn ook Camila Mendes als Shelby Pace en Laura Marano als Celia Lieberman te zien. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Hopelijk moeten we niet te lang wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.