Home Fun WOW: in de volgende ‘Riverdale’-aflevering kust Joaquin DeSantos met Archie Andrews

WOW: in de volgende ‘Riverdale’-aflevering kust Joaquin DeSantos met Archie Andrews

In de trailer kregen we al een gigantische spoiler te zien.

Riverdale
Netflix

Na het spannende einde van de throwback-aflevering van ‘Riverdale‘, zitten wij op het puntje van onze stoel om te zien hoe de serie verder gaat. De trailer voor de volgende aflevering staat nu op YouTube en daarin is een gigantische spoiler te zien. Joaquin DeSantos kust Archie Andrews namelijk op de mond. Whaaat?!

Je herinnert je Joaquin DeSantos misschien het best als de ex-vriend van Kevin Keller. Het koppel ging uit elkaar toen hij moest vluchten naar aanleiding van zijn rol in de moord op Jason Blossom. Daarna zagen we Joaquin terug aan het begin van het derde seizoen. Hij zit namelijk in dezelfde gevangenis als Archie Andrews opgesloten en moet net als hij vechten ter vermaak van de bazen en cipiers.

Kus op de mond

Twee afleveringen geleden zagen we dat Archie zich tijdens de vechtwedstrijd in elkaar liet slaan om een show op te voeren, maar sloeg hij zijn tegenstander aan het einde toch neer. Na de wedstrijd kwam hij op het idee om samen met Joaquin en drie anderen te ontsnappen. Hoe dat zal lopen, weten we niet, maar hij wordt in de volgende aflevering alvast heel intiem met zijn mede-Serpent. In de trailer voor ‘The Great Escape’ zien we Joaquin Archie namelijk op de mond kussen. Zou de vriend van Veronica hem terugkussen of wijst hij hem af?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.