Home Fun YASSS: makers van ‘Riverdale’ onthullen naam en plot van derde ‘Archie Comics’-serie

YASSS: makers van ‘Riverdale’ onthullen naam en plot van derde ‘Archie Comics’-serie

Vier creatieve twintigers willen als modeontwerper, acteur, model en muzikant carrière maken in New York City.

riverdale
© The CW Network

In augustus vertelden we al over de derde serie die gebaseerd is op de Archie Comics-verhalen en die in de maak is. The CW Network deelde nu meer details over die nieuwe reeks.

De nieuwe serie, die voorlopig de titel ‘Katy Keene‘ heeft gekregen, zal draaien rond het leven van vier Archie Comics-personages, waaronder modeontwerper Katy Keene. De drie andere creatieve twintigers willen carrière maken als Broadway-acteur, model en muzikant in New York City. Ze moeten leren omgaan met de struggles die gepaard gaan met de weg naar succes.

Musical, dramareeks en komedie

De reeks wordt omschreven als een mix van een musical, dramareeks en komedie. The CW Network heeft ondertussen al een pilotaflevering besteld. Roberto Aguirre-Sacasa, uitvoerend producent van ‘Riverdale’, ‘Chilling Adventures of Sabrina’ en binnenkort ook ‘Katy Keene’, is alvast heel enthousiast over de nieuwe Archie Comics-reeks. Hij deelde onderstaande foto op zijn Instagramprofiel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De releasedatum is voorlopig nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk of de serie op Netflix in België komt. De kans is groot van wel, aangezien we ‘Riverdale’ en ‘Chilling Adventures of Sabrina’ ook meteen op de streamingdienst konden bekijken. Het is geduldig afwachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.