Home Fun Dit ‘Riverdale’-personage is volgens een theorie niet echt dood

Dit ‘Riverdale’-personage is volgens een theorie niet echt dood

Opgelet, spoiler alert!

Riverdale
© The CW Network

Voor wie helemaal mee is met het vierde seizoen van ‘Riverdale’ weet dat een van onze meest geliefde personages binnenkort zal sterven. Of toch niet? Volgens een theorie zou de dood helemaal in scène gezet zijn.

Opgelet, spoiler alert!

Vorige week zagen we hoe FP Jones en Betty Cooper in een flashforward een lijk identificeerden dat Jughead Jones bleek te zijn. Die scène bevestigde natuurlijk waar we allemaal al sinds het einde van het derde seizoen voor vreesden: een van onze favoriete personages zal in het vierde seizoen sterven.

De perfecte moord

Deze week staat er een nieuwe ‘Riverdale‘-aflevering op Netflix en die bevestigt de dood van Jughead nog maar eens. Daarin zien we namelijk in een flashforward hoe FP Jones samen met gewapende agenten naar Riverdale High trekt en daar de drie vrienden, Betty, Archie en Veronica, beschuldigt van de moord op zijn zoon. Die scène wordt getoond net nadat Jughead en zijn medestudenten werden gevraagd om hun versie van de perfecte moord te schetsen als onderdeel van een schrijfwedstrijd.

Volgens E! News is dit het bewijs dat Jughead niet echt dood is, maar dat hij in de flashforwards zijn verhaal naspeelt. En dat kan weleens goed kloppen! Zet Jug zijn eigen dood in scène om een of andere goede reden? Of had hij gewoon eens zin om zijn verhaal tot leven te wekken? Of klopt deze theorie helemaal niet en gaat Jughead echt dood (please don’t, ‘Riverdale’-makers). Dat zullen we moeten afwachten!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.