Home Fun ‘Riverdale’ transformeert voor één aflevering in een echte musical

‘Riverdale’ transformeert voor één aflevering in een echte musical

De inwoners van Riverdale werken allemaal samen aan 'Carrie: The Musical'.

musical
Foto: YouTube

Terwijl ‘Riverdale‘ vooral draait om mysterie, drama, liefde en vriendschap, is er nog een heel belangrijk thema in de Netflixserie, namelijk muziek! En dat gaan de makers nu extra naar voren brengen met een heel speciale aflevering. Riverdale High brengt namelijk ‘Carrie: The Musical‘ naar de serie!

Er staan ons nog heel wat verrassingen te wachten in het tweede seizoen van ‘Riverdale‘. De serie is nog maar een week geleden van start gegaan op Netflix, maar we weten nu al waarover de aflevering van 18 april 2018 zal gaan. Uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa postte namelijk een foto op Twitter waaruit blijkt dat die episode héél muzikaal en eng zal zijn.

Carrie: The Musical

De studenten van Riverdale High zullen namelijk een musical opvoeren. De show is gebaseerd op de echte ‘Carrie: The Musical‘ en zal elf liedjes bevatten. Niemand minder dan Cheryl Blossom zal de hoofdrol van Carrie White op zich nemen. Hoe kan het ook anders?

Archie Andrews speelt de rol van Tommy RossAlice Cooper die van Margaret White, Betty Cooper die van Sue Snell, Veronica Lodge die van Chris Hargensen en Jughead Jones speelt de rechter. De musical wordt geproduceerd door de Lodge-familie, Fred Andrews levert het decor en Kevin Keller regisseert het stuk. Jughead zal ook een achter de schermen-documentaire filmen.

‘A Night to Remember’

CW Network publiceerde ook een lijst met uitleg van de cast, en daaruit blijkt dat Betty en Jughead in de 18de aflevering genaamd ‘A Night to Remember‘ terug samen zijn! Bij het stukje van Betty staat namelijk: much love to her boyfriend, Jughead Jones, #bugheadforever. Omg!

We hebben zo’n gevoel dat dit een heel speciale aflevering zal zijn…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.