Home Fun Sabrina Carpenter produceert en acteert in Netflix’ muzikale remake van ‘Alice in...

Sabrina Carpenter produceert en acteert in Netflix’ muzikale remake van ‘Alice in Wonderland’

Het zal het een moderne musical zijn die zich afspeelt op de achtergrond van een festival 'Wonderland'.

sabrina carpenter alice
© Steve Granitz/Disney

Netflix komt met een muzikale remake van een van onze favoriete verhalen, namelijk ‘Alice in Wonderland’. In die verfilming heeft Sabrina Carpenter niet enkel een rol gescoord, maar ze neemt ook de taak van producent op zich.

Sabrina Carpenter was eerder al te zien in ‘Tall Girl‘ en ‘Work It‘ op Netflix, had een rol in ‘The Hate U Give‘ en speelt binnenkort ook mee in ‘Clouds’ op Disney+. En de ‘Girl Meets World’-actrice weet maar niet van ophouden! Netflix kondigde in een persbericht namelijk aan dat ze deel uitmaakt van de cast én het productieteam (met haar gloednieuw productiebedrijf At Last Productions) van ‘Alice‘.

De muzikale remake is gebaseerd op het originele verhaal en personage ‘Alice in Wonderland’. Het zal het een moderne musical zijn die zich afspeelt op de achtergrond van een festivalWonderland‘. Welke rol Sabrina zal spelen (vermoedelijk de hoofdrol van Alice), en andere details zijn nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.