Home Celebs Celeb News Selena Gomez verrast fans alweer met nieuwe single ‘Look At Her Now’

Selena Gomez verrast fans alweer met nieuwe single ‘Look At Her Now’

En opnieuw lijkt ze te zingen over haar verleden met Justin Bieber.

Selena Gomez
© Getty

Selena Gomez is on fire! Een dag na de lancering van haar single ‘Lose You To Love Me’ en de bijhorende videoclip, verrast de zangeres haar fans alweer met een nieuw lied ‘Look At Her Now’.

Niet enkel in Lose You To Love Me zingt Selena Gomez over Justin Bieber. Ook de single ‘Look At Her Now‘ lijkt over haar ex te gaan. Ze doet haar boekje open over haar verleden met de Canadese popster. Ze zingt dingen zoals: ‘natuurlijk was ze verdrietig, maar nu is ze blij dat ze de dans is ontsprongen’ en ‘wilde nachten beleefde hij, dat nieuwe leven was zijn probleem’.

Krachtige woorden

In de lyrics maakt Selena ook duidelijk hoe goed het nu met haar gaat. ‘Ze weet dat ze liefde zal vinden, alleen als ze het wil’ en ‘het duurde een paar jaar om de tranen te drogen, maar kijk haar nu eens’ zijn enkele voorbeelden daarvan. En bij die krachtige woorden hoort natuurlijk coole, opzwepende muziek. En daar is de zangeres met glans in geslaagd. Als dit een voorbode is van nieuw album (fingers crossed!), zijn wij alvast héél enthousiast.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.