Home Fun Selena Gomez en David Henrie kondigen samenwerking voor nieuwe film ‘This Is...

Selena Gomez en David Henrie kondigen samenwerking voor nieuwe film ‘This Is the Year’ aan

En het beste nieuws is: jij kan virtueel bij de première aanwezig zijn!

this is the year
© Bold Entertainment

Meer dan acht jaar na de laatste aflevering van ‘Wizards of Waverly Place’ hebben Selena Gomez en David Henrie de handen in elkaar geslagen voor een gloednieuw project. Zij stellen voor: de feelgoodfilm ‘This Is the Year’. En brengen ook goed nieuws met zich mee, want jij kan namelijk virtueel aanwezig zijn op de première!

Selena Gomez en David Henrie deden ons even geloven dat er binnenkort een echte ‘Wizards of Waverly Place‘-reünie zou komen, maar helaas is dat niet het geval! Terwijl wij hopen dat dit toch ooit zal gebeuren, hebben de twee talenten wel ander goed nieuws. Ze werkten samen aan de feelgoodfilm getiteld ‘This Is the Year‘. David is niet alleen de regisseur, maar volgens IMDb schreef hij ook het script én speelt hij de rol van Sebastian in de film. Ook Selena nam deel aan het productieproces en is executive producer. Nu stellen ze het resultaat van die collab voor aan de wereld.

In ‘This Is the Year’ doet nerdy laatstejaarsstudent Josh nog een laatste poging om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen. Hij en zijn vrienden gaan op roadtrip om hun favoriete band aan het werk te zien op het grootste muziekfestival van het jaar. In de film zien we enkele bekende gezichten opduiken zoals ‘Switched at Birth’-actrice Vanessa Marano en ‘Wizards of Waverly Place’-acteur Gregg Sulkin. Davids broer Lorenzo James Henrie heeft de hoofdrol van Josh gescoord.

Virtuele filmpremière

De feelgoodfilm komt uit op 28 augustus en jij kan erbij zijn! De titel wordt op die dag namelijk voorgesteld aan de hand van een live virtuele filmpremière, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Je zal niet enkel de film kunnen meekijken met Selena en David, maar je zal ook kunnen deelnemen aan een live Q&A en zal kunnen genieten van een liveoptreden van lovelytheband. En dat is nog niet alles! TikTokkers Charli en Dixie D’Amelio zullen het evenement hosten. Selena en David zijn alvast heel enthousiast over hun film en het bijhorende nieuws.

Wil jij erbij zijn? Het event vindt plaats op 28 augustus Pacifische tijd, wat dus wil zeggen dat het in ons land doorgaat op 29 augustus om 1u30 ‘s nachts. Tickets koop je voor 12 dollar via de website van This Is The Year. Een deel van de opbrengst gaat naar het Plus1 COVID-19 relief fund.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.