Home Fun ‘V-Wars’ met Ian Somerhalder en twee andere series die Netflix voor ons...

‘V-Wars’ met Ian Somerhalder en twee andere series die Netflix voor ons in petto heeft

Met deze drie gloednieuwe series ben je zeker tot eind 2019 zoet.

Netflix
© Netflix

Heb je het tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World‘ in één ruk uitgekeken? Geen nood! Netflix heeft drie gloednieuwe series voor ons in petto waar je binnenkort even zoet mee bent. ‘V-Wars’, ‘Soundtrack’ en ‘The Witcher’ bingewatch je in december met een dekentje en een warme chocolademelk erbij.

1 / 3
V-Wars
Soundtrack
The Witcher
V-Wars
V-Wars

Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) komt terecht in een wereld van horror wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een moordzuchtig roofdier dat zich voedt met andere mensen. Terwijl de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, splitst de maatschappij zich op in twee kampen: de mensen tegen het groeiend aantal vampieren. Voor dr. Swann is het een race tegen de klok om te begrijpen wat er precies aan de hand is, terwijl zijn voormalige beste vriend de machtigste leider wordt van de vampieren.

Vanaf 5 december op Netflix

Soundtrack
Soundtrack

‘Soundtrack’ is een romantisch muziekaal drama dat liefdesverhalen volgt van een diverse groep mensen in Los Angeles, verbonden door de muziek die in hun harten en geesten leeft.

Vanaf 18 december op Netflix

The Witcher
The Witcher

Monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill) probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

Vanaf 20 december op Netflix

Trailer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.