Home Fun Series & films VIDEO: deze grappige bloopers uit ‘Enola Holmes’ moet je vandaag gezien hebben

VIDEO: deze grappige bloopers uit ‘Enola Holmes’ moet je vandaag gezien hebben

Millie Bobby Brown en haar collega’s hebben duidelijk heel wat afgelachen op de set.

trailer Enola Holmes
© ROBERT VIGLASKI via Netflix

‘Enola Holmes’ staat nog maar heel even op Netflix, maar wij zijn nu al helemaal fan van de film. Heb jij de Netflixfilm nog niet gezien? Wel, dan vermoeden wij dat onderstaande bloopers je zeker en vast zullen overtuigen. Benieuwd naar de fratsen van Millie Bobby Brown en haar collega’s? Lees dan snel verder!

Millie Bobby Brown kruipt in de film in de huid van Enola en wordt alvast heel vrij opgevoed door haar moeder (Helena Bonham Carter). Wanneer Mrs. Holmes van de ene dag op de andere verdwijnt, schakelt Enola de hulp in van haar broers Mycroft (Sam Claflin) en Sherlock (Henry Cavill). Maar zij hebben andere plannen voor hun jongere zusje en sturen haar naar een kostschool om haar manieren bij te brengen. Enola besluit vervolgens om er alleen op uit te trekken om hun moeder te zoeken. Om zich verborgen te houden van haar broers mag ze er niet uitzien als zichzelf, maar geeft ze zichzelf een make-over tot een echte dame. Op haar pad komt ze ook alvast verschillende interessante figuren tegen zoals Viscount Tewksbury…

Bloopers Enola Holmes

Naast Millie Bobby Brown spelen er dus nog heel wat andere getalenteerde acteurs mee in ‘Enola Holmes’, maar ook onder professionals moet er eens gelachen kunnen worden. Netflix heeft namelijk net een filmpje met enkele bloopers vrijgegeven en daaruit blijkt dat Millie Bobby Brown en haar collega’s alvast heel wat afgelachen hebben op de set. Benieuwd naar de bloopers van de ‘Enola Holmes’-cast? Je ontdekt ze in onderstaand filmpje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.