Home Fun 7 dingen die wij willen zien in het tweede seizoen van ‘Chilling...

7 dingen die wij willen zien in het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Nu het over is tussen Harvey en Sabrina, willen wij graag onze Nabrina-fantasie tot leven zien komen.

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

Netflix kondigde in december al aan dat ‘Chilling Adventures of Sabrina’ op 5 april terugkomt met een tweede seizoen. Die datum staat natuurlijk al in ons geheugen gebrand, maar wat zal er gebeuren in dat nieuwe seizoen? Wij weten alvast wat we willen zien gebeuren!

1. Meer Salem

Chilling Adventures of Sabrina

Salem is Sabrina’s familiar, een soort magische vertrouwenspersoon die de gedaante van een dier aanneemt. Uit het eerste seizoen konden we al afleiden dat Salem een eigenwijs karakter heeft. Bovendien onthulde scenarist Roberto Aguirre-Sacasa al dat het niet uitgesloten is dat de kat weleens zou kunnen spreken. Wij zijn benieuwd hoe dat zal klinken!

2. Nick + Sabrina = Nabrina

Chilling Advetures of Sabrina

Nu Habrina verleden tijd is, willen wij graag onze Nabrina-fantasie tot leven zien komen. Harvey was de cute dorpsjongen, maar het is tijd om te ontdekken wat de mysterieuze (en enorm sexy!) Nick allemaal te verbergen heeft. Fans met een oplettend oog konden in de trailer ook al een fragment spotten waarin het duo zich in een cosy positie bevindt.

3. Een nieuwe love-interest voor Harvey

Chilling Adventures of Sabrina

Nu Harveys hart gebroken is en ex-vriendin Sabrina een metamorfose ondergaan heeft die ook haar menselijke vrienden zeker niet zal ontgaan, wensen wij ook hem een nieuwe vlam toe. Wij zetten ons geld in op Rosalind, de beste vriendin van Sabrina. En dat om twee redenen. Ten eerste zijn er geruchten dat de twee acteurs in het echt samen zouden zijnon-screen romance turned real misschien? Daarnaast lijkt het er in de trailer ook op dat Harvey en Rosalind meer dan vrienden zijn.

4. Zelda en de baby

Chilling Adventures of Sabrina

Herinner je je die helse bevalling van Lady Constance Blackwood nog? De tweeling die tante Zelda ter wereld hielp, maar waarvan er eentje gestorven zou zijn? Of dat is toch wat ze Faustus vertelde. Wij weten natuurlijk dat ze het meisje mee naar huis nam om haar te beschermen tegen haar vader en jongere broer. Hoe dat gaat aflopen is iets waar wij echt naar uitkijken. Zeker als we in het achterhoofd houden dat Zelda haar eigen zus Hilda al meerdere malen vermoordde telkens wanneer ze geïrriteerd was.

5. Meer Ambrose

Chilling Adventures of Sabrina

Oooh Ambrose… Onze favoriete warlock met het Britse accent en de beste sarcastische opmerkingen. Wij kunnen niet genoeg krijgen van het neefje van Sabrina en willen hem dus zeker nog veel meer zien dit seizoen. We zijn vooral ook benieuwd hoe het verder zal gaan tussen hem en boyfriend Luke.

6. The Three Sisters

Chilling Adventures of Sabrina

De drie zussen zijn alweer mysterieuze personages. Nu Sabrina voor haar heksenbestaan gekozen heeft, krijgen we hopelijk meer van hen te zien. En komen we meer te weten over het trio! Hopelijk kan Sabrina hen voor zich winnen en is er wat minder vijandigheid tussen de vier jonge heksen.

7. De ‘Riverdale’-crossover

Een crossover wordt al geteased sinds ‘Chilling Adventures of Sabrina’ aangekondigd werd. In het eerste seizoen konden we als enkele easter eggs ontdekken en weten we dat de stadjes Riverdale en Greendale dicht bij elkaar liggen. Maar met gekke toestanden zoals de Gargoyle King die Riverdale terroriseert kan het toch bijna niet anders dan dat er misschien wel magische krachten achter zitten? Laat die crossover dus maar snel komen!

Naar wat kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.