Home Fun Series & films ‘TATB’-fans, opgelet: Lana Condors nieuwe film neemt haar mee naar de ruimte

‘TATB’-fans, opgelet: Lana Condors nieuwe film neemt haar mee naar de ruimte

'Ik kan niet wachten op dit nieuwe avontuur', klinkt het op het Instagramaccount van de actrice.

lana condor
© Getty

Goed nieuws voor fans van Lana Condor! De ‘To All The Boys’-actrice schittert binnenkort in een nieuwe romantische komedie. Alleen ziet de setting er dit keer een beetje anders uit, want het verhaal speelt zich niet af op de middelbare school, maar wel in de ruimte. Wij zijn benieuwd!

De film kreeg alvast de naam ‘Moonshot’ met zich mee en wordt ontwikkeld door HBO Max. Het verhaal zelf speelt zich dan weer af in de toekomst wanneer er eindelijk aards leven mogelijk is op de planeet Mars. Deze laatste wordt alvast de thuisbasis voor de crème de la crème van de laatste aardbewoners. Het personage van Lana hoort hier helaas niet bij, maar samen met een vriend glipt ze aan boord van een shuttle die op weg is naar de planeet. Hier gaan ze vervolgens op zoek naar haar soulmate.

Moonshot

Lana Condor kruipt in de film alvast in de huid van het personage Sophie. Sophie is een studente die zich niet makkelijk van haar melk laat brengen, maar wanneer haar vriendje wel naar Mars mag, gooit ze haar leven overhoop om hem achterna te reizen. Spannend! Iets waar de actrice alvast net zo over denkt. In een post op Instagram schreef ze het volgende: ‘Ik ben zo enthousiast over dit project. Ik ben al heel mijn leven lang gefascineerd door de ruimte en ruimtereizen, en ik kan echt niet wachten op dit avontuur.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op een mogelijke releasedatum van ‘Moonshot’ is het nog even wachten, maar gelukkig hoeven we niet tot dan te wachten om Lana Condor nog eens te zien schitteren op het scherm. Binnenkort is ze namelijk te zien in de laatste ‘To All the Boys’-film. Nog zo’n verhaal waar wij ontzettend hard naar uitkijken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.