Home Fun Series & films ZIEN: Netflix lanceert mysterieuze teaser van thrillerserie ‘The Society’

ZIEN: Netflix lanceert mysterieuze teaser van thrillerserie ‘The Society’

Een groep tieners wordt naar een replica van hun stad getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders.

the society
© Seacia Pavao via Netflix

Heb jij ‘The Order‘ en ‘The Umbrella Academy‘ in één ruk uitgekeken? Niet gevreesd, want er komt nog een gloednieuwe serie onze kant op. En we hebben al releasedatum én een eerste teaser!

‘The Society’ gaat over een groep tieners die van de ene dag op de andere naar een replica van hun stad in New England wordt getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders. Dat lijkt all fun and games in het begin, maar wanneer het mis gaat, beseffen ze dat het toch niet zo fantastisch is. Terwijl ze proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, moeten ze de orde herstellen en allianties vormen om te overleven.

In de serie zijn enkele opkomende talenten te zien, waaronder ‘Big Little Lies’-actrice Kathryn Newton, ‘Blockers’-acteur Gideon Adlon, ‘Legion’-actrice Rachel Keller en ‘Switched at Birth’-acteur Sean Berdy.

‘Lord of the Flies’

De Netflixserie is een moderne versie van het boek ‘Lord of the Flies’, geschreven door William Golding. Het eerste seizoen van ‘The Society’ zal bestaan uit 10 afleveringen en staat vanaf 10 mei op Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.