Home Fun Series & films MUST SEE: binnenkort kan je wegzwijmelen bij ‘The Notebook’ op Netflix

MUST SEE: binnenkort kan je wegzwijmelen bij ‘The Notebook’ op Netflix

Wie wil zich nu niet laten meeslepen in het liefdesverhaal van Allie en Noah?

The Notebook
© Netflix

Goed nieuws voor iedereen die zin heeft in een gezellige girls night: ‘The Notebook’ verschijnt binnenkort op Netflix. Het blijft een van die klassiekers waarbij je telkens weer zit te vechten tegen de tranen. Waarom niet samen met je vriendinnen snotteren onder het genot van popcorn en een drankje?

Bij elke klassieker die Netflix aan het aanbod toevoegt, maakt ons hart een sprongetje van vreugde. Dat overkwam ons zojuist weer, toen we erachter kwamen dat de streamingdienst ‘The Notebook‘ in april online gaat zetten. Wie wil zich nu niet laten meeslepen in dit aangrijpende liefdesverhaal?

Allie en Noah

In 2004 verscheen ‘The Notebook’, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Nicholas Sparks, in de cinemazalen, met in de hoofdrollen een piepjonge Ryan Gosling en Rachel McAdams. Zij vertellen het verhaal van de welgestelde Allie, die valt voor de charmes van de aantrekkelijke Noah. De twee storten zich in een intense liefdesrelatie, maar Allies ouders vinden Noah niet passen bij hun stand. Ze keuren de relatie af, verbieden hun dochter Noah nog te zien en verhuizen wat later naar New York.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Komen Allie en Noah elkaar weer tegen en leven ze nog happily ever after? Wie de ‘The Notebook’ eerder zag, weet natuurlijk al hoe de romance afloopt. Toch kan je deze chickflickopnieuw en opnieuw blijven kijken, je krijgt er nooit genoeg van!

Markeer 22 april alvast in jouw agenda, dan verschijnt ‘The Notebook’ op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.