Home Fun Series & films Netflix lanceert officiële trailer van ‘Julie and the Phantoms’

Netflix lanceert officiële trailer van ‘Julie and the Phantoms’

De muzikale serie staat vanaf 10 september op het streamingplatform.

julie and the phantoms
© Netflix

Krijg jij door dat grijze weer buiten zin om een nieuwe serie te bingewatchen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de muzikale show ‘Julie and the Phantoms’ staat vanaf 10 september op Netflix en het streamingplatform heeft zonet de officiële trailer van de reeks vrijgegeven. Zeker eens checken!

Julie and the Phantoms’ draait rond het verhaal van Julie (gespeeld door Madison Reyes). Na het overlijden van haar mama is ze haar passie voor muziek volledig verloren. Al komt daar verandering in wanneer er plots drie muzikale geesten uit 1995 in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Dankzij haar nieuwe vrienden krijgt de jonge Julie weer plezier in het leven en heeft ze weer zin om niet alleen te zingen, maar ook om haar eigen songs te schrijven.

Trailer Julie and the Phantoms

Bovendien stopt het niet bij liedjes schrijven en zingen, want de drie jongens overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms. Klinkt dit allemaal als iets voor jou? Dan heb je geluk, want de serie staat heel binnenkort op Netflix en we hebben nog meer goed nieuws. De streamingservice lanceerde zonet de officiële trailer en die ziet er alvast veelbelovend uit. Kijk zelf maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Julie and the Phantoms’ staat vanaf 10 september op Netflix en telt negen afleveringen die elk een halfuur duren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.