Home Fun OMG: deze 7 tv-series hadden bijna een heel ander einde

OMG: deze 7 tv-series hadden bijna een heel ander einde

De broers Salvatore sterven om hun grote liefde Elena Gilbert te redden?!

Series
© IMDB

Wat als… je favoriete serie plots een ander einde had dan het einde dat je kent? Wij ontdekten dat 7 populaire televisieseries origineel een andere verhaallijn zouden volgen. OMG wat?

1. Friends

Rachel en Ross eindigden bijna niet samen. Het grote moment waarop Ross besluit om weer van het vliegtuig te stappen had dus heel anders kunnen lopen. Maar de makers beslisten om hen toch als koppel te laten eindigen.

2. Hannah Montana

De populaire Disney Channel-serie zou origineel eindigen met een jonge Miley die in haar slaapkamer aan het spelen is. Op dat moment zou blijken dat het hele Hananah Montana-verhaal slechts verbeelding geweest zou zijn. Stel je dat eens voor!

3. The Vampire Diaries

In het originele einde, waar de schrijvers tijdens seizoen twee op kwamen, zouden de broers Salvatore sterven om hun grote liefde Elena Gilbert te redden. Maar omdat de show meer seizoenen kreeg dan voorzien, werd dit einde volledig herschreven. Wij zijn maar al te blij dat de oospronkelijke verhaallijn niet gevolgd werd!

4. Pretty Little Liars

Volgens actrice Troian Bellisario (Spencer Hastings) zou enkel Toby op het einde kunnen raden wie A is. Maar dat zou te verwarrend geweest zijn voor de kijkers, en dus ontdekten ook de Liars wie A is.

5. Gossip Girl

Dan Humphry zou niet de eerste keuze geweest zijn om de rol van ‘Gossip Girl’ op zich te nemen. In een eerste senario zou deze rol weggelegd geweest zijn voor Eric Van der Woodsen of Nate Archibald. Say what?! Dan hadden we nooit de vergelijkingen tussen ‘Gossip Girl’ en ‘You’ kunnen maken.

6. 13 Reasons Why

Hannah Baker overleefde bijna haar zelfmoordpoging, maar uiteindelijk werd de keuze gemaakt om dit einde niet te volgen.

7. Sex and the City

In het originele einde van schrijver Darren Star verkoos Carrie Bradshaw vriendschap boven haar grote liefde Big. Sisters before misters. Maar uitendelijk volgde ze toch haar hart.

Wie vragen heeft over zelfmoord, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of op www.zelfmoordlijn1813.be.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.