Home Fun ZIEN: de eerste setfoto van Noah Centineo in ‘Charlie’s Angels’-reboot is er

ZIEN: de eerste setfoto van Noah Centineo in ‘Charlie’s Angels’-reboot is er

Maar de reacties zijn - ondanks zijn knappe verschijning - allesbehalve positief...

Noah Centineo
© Jon Kopaloff via Getty Images

In november van dit jaar verschijnt de ‘Charlie’s Angels’-reboot in de cinemazalen. Entertainment Weekly mocht fans van de drie vechtende vampen en van Noah Centineo verrassen met enkele setbeelden, maar die worden niet echt met gejuich onthaald.

Kristen, Naomi en Ella

Kristen Stewart (29), Naomi Scott (25) en Ella Balinska (22) zijn de gloednieuwe Angels die de bad guys zullen bevechten voor hun baas Charlie. Bosley, de contactpersoon die voor (de onzichtbare) Charlie communiceert met zijn Angels, wordt gespeeld door Elizabeth Banks. Banks, die je kent van de ‘The Hunger Games’-films, is eveneens schrijfster en regisseur van de reboot.

Kristen Stewart kennen we allemaal van ‘Twilight’, maar de andere twee – allebei Britse – actrices komen nog maar net kijken in Hollywood. Voor Naomi Scott is 2019 het jaar van de grote doorbraak, want vanaf 23 mei is ze ook te zien als Jasmine in de live-actionremake van ‘Aladdin’. Voor Balinska is dit haar eerste grote rol.

Het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly kreeg de eer om enkele beelden vanop de set van de ‘Charlie’s Angels’-reboot met de wereld te delen. Naast foto’s van de Angels in actie en een groepsfoto met Bosley, krijgen we een kiekje van een van de Angels met ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo. Centineo zou een love interest van een van de dames spelen. Deze foto doet vermoeden dat hij iets heeft met het personage van Ella Balinska, maar Banks verklapte al dat hij ‘vooral een vriend is van het personage van Naomi’.

De eerste foto’s maken ons alvast nieuwsgierig naar een trailer, maar niet iedereen is het daarmee eens. ‘Thank you, next’, ‘Wie heeft hierom gevraagd?’ en ‘Waarom zou je Kristen Stewart kiezen?’ zijn maar enkele van de vele negatieve reacties op de post van Entertainment Weekly. Velen vinden deze cast geen waardige vervangsters voor Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu, die in 2000 en 2003 de rollen van het vechtende trio vertolkten. Vooral op de keuze voor Kristen Stewart komt veel kritiek. ‘Stewart heeft slechts één gezichtsuitdrukking’, staat er te lezen.

Laat ons vooral onthouden dat Drew, Cameron en Lucy ook niet de ‘echte’ Charlie’s Angels waren. ‘Charlie’s Angels’ is eerst en vooral een televisieserie uit de jaren 70 en 80 waarin Farah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson de hoofdrollen speelden. Het is ook eerder door die serie dat Banks zich liet inspireren voor de film. We vermoeden dat er in 2000 eveneens kritiek zal geweest zijn op de keuze voor de drie actrices, al zal die in de tijd zonder sociale media minder luid geklonken hebben. Wij wachten alleszins tot 15 november, wanneer de film in de zalen komt, om een oordeel over deze reboot te vellen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.