Home Fun ZIEN: Shawn Mendes reageert op de trailer van zijn documentaire

ZIEN: Shawn Mendes reageert op de trailer van zijn documentaire

'Shawn Mendes: In Wonder' komt op 23 november uit op Netflix.

Shawn Mendes
© YouTube

We vertelden je al over de nieuwe documentaire over Shawn Mendes die naar Netflix komt én over de trailer die daarvoor uitgestuurd werd. Nu is er een nieuwe video gedeeld waarin de artiest himself reageert op de eerste beelden.

De docufilmShawn Mendes: In Wonder‘ komt uit op 23 november op Netflix. Nog even geduld hebben dus, maar ondertussen kunnen we wel kijken naar een video waarin de ‘In My Blood’-zanger reageert op de trailer. Daarin spreekt hij over de manifestaties zoals ‘my voice is strong and healthy‘ die hij in zijn dagboek schrijft. Die opdracht kreeg hij blijkbaar van zijn vocale coach en dat heeft naar eigen zeggen zijn leven veranderd. ‘Je ziet het niet alleen neergepend op papier. Elke keer dat je een zin schrijft, voel je het ook innerlijk.’

Volgens Shawn zullen we in de documentaire heel wat ongeziene beelden van toen hij heel jong was te zien krijgen. ‘Je ziet nog steeds dezelfde blik in mijn ogen. Het is de blik van wonder in je ogen en ik denk dat dat iets was dat ik najaagde in de documentaire.’ Bekijk zijn volledige reactie op de trailer hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.