Home Fun ‘Sierra Burgess is a Loser’ is dé Netflixfilm om naar uit te...

‘Sierra Burgess is a Loser’ is dé Netflixfilm om naar uit te kijken

Een echt catfishverhaal!

Sierra Burgess is a Loser
imdB

Er zijn heel wat films en series waar wij naar uitkijken en aan ons lijstje mogen we nog eentje toevoegen. In september staat ‘Sierra Burgess is a Loser‘ namelijk op Netflix!

Sierra Burgess wordt gespeeld door niemand minder dan Shannon Purser, bekend van ‘Riverdale‘ en ‘Stranger Things‘. De actrice speelt naast ‘The Fosters‘-acteur Noah Centineo (die de rol van Jamey vertolkt), en Kristine Froseth die Veronica speelt.

Catfish

De film vertelt het verhaal van de laatstejaarsstudente Sierra Burgess die hoopt naar Stanford te gaan en het middelbaar voor altijd achter zich te laten. Op een dag krijgt Sierra een bericht van de populaire Jamey dat eigenlijk voor Veronica bestemd is. Ze doet alsof ze Veronica is, in de hoop dat hij haar leuk zal vinden om wie ze is. Zo wordt ze een echte catfish! Maar om het geloofwaardig te maken, heeft ze Veronica’s hulp nodig en die krijgt ze in ruil voor bijles.

De film staat in de Verenigde Staten vanaf 7 september op Netflix. Of dat bij ons ook zo zal zijn, is nog niet duidelijk. Je kan hem wel al aan je kijklijstje toevoegen op je account, dus lang wachten zullen we niet moeten doen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.