Home Fun Snapchat lanceert astrologiefunctie waarbij je kan nagaan of jullie sterrenbeelden matchen

Snapchat lanceert astrologiefunctie waarbij je kan nagaan of jullie sterrenbeelden matchen

Volgens het persbericht wordt de update wereldwijd in het Engels uitgerold voor Android- en iOS-gebruikers.

snapchat astrology
© Snapchat

Goed nieuws voor de Snapchatters die helemaal into astrologie zijn! De app komt met een nieuwe functie waarbij je kan nagaan of jouw sterrenbeeld matcht met dat van je bestie of crush.

Astrologie is hotter dan ooit! We zien steeds meer mensen apps gebruiken zoals Co-Star, op webshops spotten we constant leuke spullen met all things astrology en steeds meer mensen checken of hun sterrenbeeld matcht met dat van zijn/haar crush/vriend(in)/kennis. Nu maakt Snapchat het voor haar gebruikers nog gemakkelijker om dat laatste na te gaan. Snapchat Astrology werd afgelopen donderdag geïntroduceerd en is zonder twijfel een functie die we héél vaak gaan gebruiken.

Persoonlijkheidskenmerken

Volgens het persbericht wordt de update wereldwijd in het Engels uitgerold voor Android- en iOS-gebruikers. Al lijkt deze bij ons nog niet te werken. Is deze bij jou wel al beschikbaar? Om je eigen astrologische profiel waarbij je persoonlijkheidskenmerken worden onthuld in te stellen, voer je natuurlijk eerst de update uit. Volgens Bustle vul je dan je profiel aan met je geboortedatum, -tijd en -locatie door op je Bitmoji te klikken en dan het paarse icoontje, dat zich naast je naam en Snapscore bevindt, te kiezen.

Heb je dit allemaal gedaan en wil je nu vergelijken met je vrienden of crush? Dan ga je naar hun vriendschapsprofiel en kom je te weten hoe jullie persoonlijkheden matchen in aantrekkingskracht, intensiteit, spanning, ondersteuning en harmonie. Zie jij de astrologiefunctie nog niet? Fingers crossed dat je het paarse icoontje snel ziet verschijnen!

Om de update te introduceren, uploadde Snapchat een video waarin de Amerikaanse internetpersoonlijkheid Rickey Thompson samen met YouTuber Denzel Dion de astrologische functie al even uitproberen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

PS matchen jullie sterrenbeelden niet? Dan hoef je die persoon natuurlijk niet gelijk aan de deur te zetten. Het belangrijkste is en blijft nog steeds jullie gevoel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.