Home Fun ZIEN: nieuwe sneak peek van live-actionremake ‘Dumbo’

ZIEN: nieuwe sneak peek van live-actionremake ‘Dumbo’

We zien de kleine olifant in volle actie mét een passagier op zijn rug!

dumbo
© Disney

Eind deze maand komt de live-actionremake van ‘Dumbo’ in de bioscoop. In afwachting daarvan gooide Disney nog een nieuwe sneak peek online.

We zagen al een paar trailers van ‘Dumbo’ de revue passeren, en keer op keer zijn we smoorverliefd op het überschattige olifantje. Ons geduld wordt bijna beloond, want de film komt eind maart eindelijk in de bioscoop. Het verhaal gaat over een pasgeboren olifantje die uitgelachen wordt met zijn abnormaal grote oren. Wanneer het circus ontdekt dat Dumbo daardoor eigenlijk kan vliegen, groeit hij uit tot een grote ster.

Donkere geheimen en duistere kantjes

In de nieuwe sneak peek zien we Dumbo in volle actie. Hij vliegt door de circustent en doet de mond van iedere bezoeker wagenwijd openvallen van verbazing met zijn kunstje. Hij is de hoofdact van de show en neemt zelfs een passagier mee tijdens zijn vluchten: de mooie Colette, gespeeld door Eva Green.

Het beestje is wereldberoemd dankzij zijn unieke gave, waardoor een grote circusbaas interesse heeft in hem. Helaas is die man niet te vertrouwen en heeft zijn circus ‘Dreamland’ bijzonder duistere kantjes en heel wat donkere geheimen…

Benieuwd hoe dat zal aflopen? Ga dan zeker eind maart naar de film gaan kijken. In afwachting kan je Dumbo aan het werk zien in de nieuwe sneak peek ‘Prepare for takeoff’ die Disney online plaatste.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.