Home Fun 2019 versus 2020: 5 snelle vragen aan de ‘#LikeMe’-cast

2019 versus 2020: 5 snelle vragen aan de ‘#LikeMe’-cast

Van Francisco’s gassy energy over de knallende Lotto Arena tot eigen nummers schrijven!

#LikeMe
© Lissa Van Eesbeeck voor Fashionista

We zijn ondertussen een week in het nieuwe jaar. Al heel wat goede voornemens en terugblikken hebben de revue gepasseerd op sociale media. Ook de acteurs en actrices van ‘#Likeme’ kijken vol trots terug op 2019, maar ze wachten ook vol enthousiasme af wat hen in 2020 te wachten staat.

Wij waren afgelopen vrijdag te gast op de première van het tweede seizoen van ‘#LikeMe‘. Daar vroegen we Maksim StojanacCamille DhontPommelien ThijsFrancisco SchusterDanny Dorland en Sali Haidara naar hun goede voornemens en lieten we hen terugblikken op het afgelopen jaar.

Knallende Lotto Arena

Welke blunders hebben ze gemaakt in 2019? Wat is hun mooiste herinnering van het afgelopen jaar? Naar wat kijken ze uit in 2020? Wat is hun goede voornemen voor het nieuwe jaar? Wij stelden hen 5 snelle vragen en kregen de meest fantastische antwoorden. Van Francisco’s gassy energy over de knallende Lotto Arena tot eigen nummers schrijven!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 
Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.