Home Fun ‘Stargirl’ krijgt vervolg met Grace VanderWaal opnieuw in de hoofdrol

‘Stargirl’ krijgt vervolg met Grace VanderWaal opnieuw in de hoofdrol

Stargirl gaat een nieuw avontuur aan, maar dit keer met een andere jongen.

stargirl
© 2021 DISNEY AND ITS RELATED ENTITIES

Sinds de komst van Disney+ is ‘Stargirl’ ook bij ons te bekijken. In die film speelt niemand minder dan ‘America’s Got Talent’-winnares Grace VanderWaal de hoofdrol. Nu mag ze opnieuw in de huid kruipen van Stargirl, want er komt een vervolg!

In ‘Stargirl‘ valt de middelbareschoolstudent Leo (Graham Verchere) voor het excentrieke, vrijgevochten nieuwe meisje dat luistert naar de naam Stargirl (Grace VanderWaal). Haar manier van denken verandert zijn hele wereld. Maar – spoiler alert – op het einde van de film verlaat ze van de ene dag op de andere dag Arizona, en dus ook Leo.

Volgens The Hollywood Reporter gaat Stargirl – opnieuw gespeeld door Grace – in de tweede film een nieuw avontuur aan. Daarvoor zou ze niet teruggaan naar Mica in Arizona, maar trekt ze de wijde wereld in. Daarbij wordt ze niet vergezeld door Leo, maar wel door een nieuw personage gespeeld door acteur Elijah Richardson. Hem kan je al aan het werk gezien hebben in de miniserie ‘When They See Us’ op Netflix.

Terwijl er wel een tweede boek ‘Love, Stargirl’ van Jerry Spinelli bestaat, zou het script niet daarop gebaseerd zijn. We zouden dus een gloednieuw verhaal te zien krijgen. De sequel wordt net als de eerste film geregisseerd door Julia Hart en zal ook op Disney+ komen te staan. Grace VanderWaal neemt niet alleen de hoofdrol op zich, maar ze zal ook nieuwe liedjes schrijven en brengen in de film. De productie is nog niet van start gegaan, dus het zal nog even duren voor we van het vervolg kunnen genieten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.