Home Fun Deco WOW: zonsonderganglampen zijn hot op TikTok en wij begrijpen helemaal waarom

WOW: zonsonderganglampen zijn hot op TikTok en wij begrijpen helemaal waarom

Het maakt je kamer niet alleen Pinterest-proof, maar je kan er ook nog eens hele coole foto's mee maken.

sunsetlamp
© Jonas Ferlin via Pexels

Na de populaire sterrenhemelprojector en de led-strips is er nu nog een hebbeding dat populair is op TikTok. Er bestaat namelijk een lamp die een soort van zonsondergang projecteert op je muur. En wij moeten die #sunsetlamp hebben!

We tipten deco lovers al vijftien hebbedingen waarmee je door TikTok je slaapkamer een serieuze upgrade wil geven. Nu kan er nog een item aan dat lijstje toegevoegd worden: een zonsonderganglamp. Wie veel op de app scrolt, heeft ‘m – samen met de sterrenprojector en led-strips – vast al zien passeren.

Het is een zwarte vloerlamp die je gelijk waar kan neerzetten en richten op je muur of – dankzij de tiltfunctie – op je plafond. Je kan ‘m zo ver of dicht zetten als je wilt en bijvoorbeeld verschillende lampen combineren. Hij bestaat in verschillende kleuren zoals oranje en blauw met geel. Het maakt je kamer niet alleen Pinterestproof, maar je kan er ook nog eens hele coole foto’s mee maken. Zei er iemand light leaks in real life? Check!

@sacraliciousisn’t she beautiful ? ##foryou ##jamesturrell ##vogue♬ Chamber Of Reflection – Mac DeMarco

@brandon_woelfelIt took so long to get here but it’s worth it #rainbow #sunsetlamp #light♬ friends – favsoundds

@samantha_harper_obsessed is an understatement #fyp #sunsetlamp♬ Aesthetic – Xilo

@tiddiecakesI GOT THE SUNSET LAMP AND IM IN LOVE♬ Why Are There Boundaries – Fkj

@charlizelaurielnight time magic 🔮🌙✨ #fyp #roomtour #sunsetlamp♬ telepatía – Kali Uchis

@sagelovesferrariboyseternal sunset lamp 🤠🤠🤠 um yes♬ god is a woman x good days – xxtristanxo

@phalaenops_isSunset lamp, sunset lamp ! #makeup #sunset #clip #blackgirl #blackgirlmagic #afro #curlyhair #kaliuchis #cheveuxbouclés♬ telepatía – Kali Uchis

Zelfs Jennie van Blackpink heeft er een!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door J (@jennierubyjane)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Designstudio Mandalaki

Het gaat in vele gevallen uiteraard om een goedkope namaakversie. Naast alle mooie voorbeeldvideo’s die we tegenkwamen op het platform, zagen we ook onderstaand filmpje van een gebruiker die mensen bewust wil maken. De populaire #sunsetlamp zou oorspronkelijk het kunstwerk zijn van de designstudio Mandalaki. Al betaal je voor zijn werk maar liefst € 1000. Niet bepaald een bedrag dat iedereen zomaar kan neerleggen. Wie het origineel kan en wil in huis halen, vindt ‘m hier.

@localjoshplease don’t send any hate to the user who bought it. But please keep in mind of the things you buy #fyp #sunsetlamp♬ original sound – Local Josh

Wil je de budgetproof versie aanschaffen? Dan is onder andere Amazon the place to be om #goldenhour te creëren in je slaapkamer.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.