Home Fun ‘#LikeMe’-cast verrast allergrootste fans in gloednieuw programma

‘#LikeMe’-cast verrast allergrootste fans in gloednieuw programma

De nieuwe Ketnet-serie bestaat uit tien afleveringen.

surprise #LikeMe
© Vrt

Wacht jij vol ongeduld op nieuwe ‘#LikeMe’-afleveringen? Helaas zal je daar nog een tijdje op moeten wachten – het derde seizoen wordt namelijk pas in 2022 verwacht – maar de cast komt wel met een gloednieuw programma. En daarin verrassen ze enkele van hun grootste fans!

Vanaf nu kan je elke week naar een aflevering van ‘Surprise #LikeMe‘, de nieuwe Ketnet-reeks waarin Caro, Vince, Camille, Yemi, Maria en Scott enkele van hun allergrootste fans verrassen, kijken. De eerste aflevering werd op zondag 10 januari uitgezonden. Deze kan je hier herbekijken.

Daarin zagen we hoe Vince samen met Iban, een twaalfjarige keeper en fan van Club Brugge, langsging in het stadion van de voetbalclub. Daar mocht hij zijn idool Club Brugge-keeper Simon Mignolet ontmoeten. Camille verraste dan weer de achtjarige Céleste die outfits van de zangeres mocht passen én ermee op de catwalk mocht lopen.

Volgende week zien we hoe Camille de elfjarige Ilena achter de schermen van de ‘#LikeMe’-studio verwelkomt. In die aflevering zullen Vince en zijn vrienden de handen uit de mouwen steken op de boerderij van boer Tom, zodat hij een dagje vakantie heeft.

Tien afleveringen

In een statement vertelde de ‘#LikeMe’-cast het volgende over de reeks: ‘2020 was voor niemand echt een fantastisch jaar, onze optredens werden gecanceld, concerten verplaatst, opnames uitgesteld,… Maar wat we nog erger vinden is dat we onze fans extra geduld hebben moeten vragen voor de release van ons langverwachte derde seizoen. Dat geduld wilden we graag belonen met een verrassing van formaat. Een programma met extra veel liefde bedoeld om alle Vlaamse huiskamers te verwarmen in deze bijzondere tijden.’ De nieuwe serie bestaat uit tien afleveringen en wordt elke zondagochtend om 8u10 op Ketnet uitgezonden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.