Home Fun AHA: Taylor Swift verklapt hoe je de titel van haar nieuw album...

AHA: Taylor Swift verklapt hoe je de titel van haar nieuw album ontdekt

Wie zoekt die vindt!

Taylor Swift
© Getty

Taylor Swift bracht voor het laatst een nieuw album uit in november 2017. Wij tellen enorm af naar haar zevende album. En fans denken te weten welke titel dat zal krijgen. De zangeres heeft in een interview immers hints gegeven…

Onlangs lanceerde Taylor Swift haar vrolijke hit ME! in samenwerking met Panic! At The Disco-frontman Brendon Urie. Daarmee gaf de zangeres een voorproefje van wat we kunnen verwachten van haar nieuw album waarvan ze de naam nog niet officieel heeft uitgesproken. Maar Taylor heeft in een interview met de Britse krant The Independent wél enkele hints verklapt.

Lover

Zo zou de titel te zien zijn in haar videoclip voor ‘ME!’ én zou ze het woord twee keer uitspreken in het lied zelf. En inderdaad! Het enige woord dat te zien is in de muziekvideo én twee maal te horen is in de lyrics is ‘Lover‘. Dat is dus de naam van Taylor Swifts zevende album.

Taylor Swift

Fans hebben trouwens nog een theorie. Ze denken namelijk dat het een dubbelzijdig album zal worden en ‘Lovers’ zal heten. De ene kant zou ‘Me’ in roze zijn en de andere kant ‘You’ in het blauw. Nu is het afwachten om te weten of die theorie ook echt klopt. We can’t wait!

https://ithinkiknowhereyoubelong.tumblr.com/post/185104489905/the-album-is-called-lovers-is-a-double-album-one

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.