Home Fun Netflix kondigt met teaser releasedatum voor laatste deel van ‘Chilling Adventures of...

Netflix kondigt met teaser releasedatum voor laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ aan

Aftellen maar!

chilling adventures of sabrina 4
© Netflix

Sabrina Spellman is binnenkort terug! Netflix kondigde zopas met een teaser de releasedatum voor het vierde én laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ aan.

Terwijl de coronacrisis heel wat lanceringsdata heeft doen opschuiven, hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten op nieuwe afleveringen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘. Het vierde en meteen – snif – ook laatste deel van de serie komt op 31 december naar Netflix.

In de teaser zien we hoe Sabrina en haar vrienden weer allerlei avonturen zullen beleven. Zo vermaakt de tienerheks zich prima met de knappe Caliban. Of is het Sabrina’s dubbelganger die zich laat rondspinnen op de dansvloer? In de video zien we ook Nicholas Scratch in een sportjasje op Sabrina’s school Baxter High verschijnen. Huh?

Maar het zou natuurlijk geen ‘CAOS’ zijn als het seizoen enkel zou draaien om (ex-)vriendjes en plezier. ‘We hebben nog nooit oog in oog gestaan met zo’n gevaar als dit. Er is nog een oorlog aan het brouwen’, horen we Ambrose zeggen. En inderdaad, als we de eerste beelden zien, kunnen we vaststellen dat het weer een griezelig en bloederig seizoen wordt vol gevaren die de vrienden samen moeten bestrijden. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.