Home Fun Netflix lost teaser voor ‘Enola Holmes’ met Millie Bobby Brown in de...

Netflix lost teaser voor ‘Enola Holmes’ met Millie Bobby Brown in de hoofdrol

En het lijkt erop dat de streamingdienst ook de releasedatum in codetaal heeft onthuld.

Enola holmes
© Netflix

The wait is almost over! Millie Bobby Browns nieuwe film ‘Enola Holmes’ staat héél binnenkort op Netflix. De streamingdienst deelde een teaser en geeft een mysterieuze hint voor de releasedatum.

In april vertelden we je dat Netflix de rechten had verkregen voor Millie Bobby Browns nieuwe film ‘Enola Holmes. En enkele maanden later kunnen we al genieten van de eerste beelden uit die titel. De streamingdienst deelde op Instagram zopas een teaser. En dat is nog niet alles! Het lijkt erop dat Netflix ook meteen de lanceringsdatum heeft verklapt.

Releasedatum

Onder die video staat ook het bijschrift ‘‪alone loshme reeebtpms wnettyrhitd ?️‍♀️?‬’ te lezen. Het is even wat letters door elkaar schudden, maar wij hebben het zinnetje ontcijferd: ‘Enola Holmes September twentythird‘. Als we het mogen geloven, staat de Netflix Original met Millie Bobby Brown in de hoofdrol van Enola Holmes dus vanaf 23 september op de streamingdienst!

Naast ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown hebben onder andere ook ‘Harry Potter’-actrice Helena Bonham Carter, ‘Me Before You’-acteur Sam Claflin en ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill een rol in de film. Bekijk de teaser hieronder en tel samen met ons af naar eind september!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.