Home Fun ZIEN: dit is de teaser en releasedatum voor het laatste deel van...

ZIEN: dit is de teaser en releasedatum voor het laatste deel van ‘Shadowhunters’

Het perfecte kerstcadeau van Katherine 'Clary Fray' McNamara!

Shadowhunters
© Reporters

De meest recente aflevering van ‘Shadowhunters’ eindigde met een gruwelijke cliffhanger. Gelukkig zien we binnenkort hoe het verhaal verder gaat. Katherine ‘Clary Fray’ McNamara deelde namelijk eindelijk een teaser én releasedatum.

Opgelet, spoiler alert!

Al sinds 15 mei 2018 wachten we vol ongeduld op nieuwe episodes van ‘Shadowhunters’. Wie volledig mee is met de serie weet op welke verschrikkelijke manier de laatste aflevering eindigde. We zagen namelijk hoe Clary Fray, in een poging om Lilith tegen te houden, ook zelf om het leven kwam. Is ze echt dood of is ze door de ontploffing en magie ergens naartoe gezonden?

Jonathan Morgenstern

Dankzij een foto op het Instagramaccount van Katherine ‘Clary Fray’ McNamara weten we alvast dat de actrice terug zal keren, maar in welke staat? In de foto zien we Clary met een gloednieuw kapsel. Achter haar staat haar ‘echte’ broer Jonathan Morgenstern (gespeeld door Luke Baines). Zitten ze samen ergens gevangen? Of houdt hij haar gevangen?

25 februari

Gelukkig hoeven we niet lang meer wachten om te weten wat er exact is gebeurd. Katherine McNamara deed ons op Kerstmis namelijk een teaser én releasedatum cadeau. Het vervolg op het derde seizoen wordt op 25 februari 2019 gelanceerd. Of de nieuwe afleveringen ook op Netflix op die datum van start gaan, is nog niet duidelijk.

In de rouw

In het korte fragment zien we hoe iedereen om het verlies van Clary rouwt en hoe Jace zichzelf de schuld geeft van haar dood.

We krijgen in het derde seizoen nog tien afleveringen te zien en een finale aflevering die twee uren duurt. Daarna moeten we voorgoed afscheid nemen van onze geliefde Shadowhunters. Er komt namelijk geen vierde seizoen van de serie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.