Home Fun ZIEN: dit is de eerste teaser voor de ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’

ZIEN: dit is de eerste teaser voor de ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’

We hebben ook slecht nieuws: de kans zit erin dat de serie nooit op Netflix komt te staan...

Katy Keene
© The CW

We weten ondertussen welke acteurs allemaal zullen meespelen in de nieuwe serie ‘Katy Keene’ én we hebben ook al eerste setfoto’s gezien. Nu is er eindelijk een allereerste teaser die ons helemaal happy vibes geeft! Al hebben we ook slecht nieuws: de kans zit erin dat de ‘Riverdale’-spin-off nooit op Netflix komt te staan…

Lucy Hale speelt binnenkort de hoofdrol van Katy Keene in de gelijknamige ‘Riverdale‘-spin-off. We zijn heel benieuwd naar de nieuwe serie, want ook Ashleigh Murray kruipt opnieuw in de huid van haar personage Josie McCoy. In de allereerste teaser opent Lucy het clipje met de zin ‘For a city that never sleeps, New York has a lot of dreamers’. Daarna zien we een snelle blik op de vier hoofdpersonages Jorge, Josie, Pepper en natuurlijk Katy. We tellen al af naar de echte trailer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet op Netflix

Er is voorlopig nog geen officiële releasedatum. Maar de kans zit erin dat we toch héél lang zullen moeten wachten voor de reeks in België te zien is. Het is immers heel goed mogelijk dat ‘Katy Keene‘ en andere nieuwe series, zoals ‘Batwoman‘ en ‘Nancy Drew‘ nooit op Netflix komen te staan. Het contract tussen de streamingdienst en The CW Network werd namelijk niet verlengd, waardoor reeksen niet meer automatisch op Netflix worden gezet. Ze kunnen in de toekomst wel een bod doen op een bepaalde serie om die toch uit te kunnen zenden. Geduldig afwachten is dus de boodschap!

Er is wel één lichtpuntje: we hoeven (voorlopig) geen afscheid te nemen van ‘Riverdale‘, ‘The Flash‘ en andere The CW-series die je momenteel kan bekijken, tenzij de opnames opeens worden stopgezet. Het slechte nieuws gaat enkel over de nieuwe shows.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.