Home Fun OMG: Tyler Posey kondigt virtuele reünie met ‘Teen Wolf’-cast aan

OMG: Tyler Posey kondigt virtuele reünie met ‘Teen Wolf’-cast aan

Voor wie hoopt om Dylan O'Brien aka Stiles Stilinski terug te zien: ook hij is van de partij!

teen wolf reünie
© MTV

Het is op 5 juni exact 9 jaar geleden dat de allereerste aflevering van ‘Teen Wolf’ werd uitgezonden. En om dat te vieren, houdt de cast op die dag een virtuele reünie. Dat kondigde Tyler Posey zelf aan via Instagram.

Het is ondertussen bijna drie jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Scott, Stiles, Lydia, Malia en alle andere geliefde ‘Teen Wolf‘-personages. Wij hopen nog steeds op een spin-off van de serie, maar helaas zit dat er (voorlopig) niet in.

Virtuele reünie

Tyler Posey kondigde zopas wel ander goed nieuws aan via Instagram. Hij en ex-collega’s houden namelijk een virtuele reünie! Deze zal plaatsvinden op het YouTubekanaal van MTV op 5 juni, op de 9de verjaardag van de allereerste ‘Teen Wolf’-aflevering ooit.

Voor wie hoopt om Dylan O’Brien aka Stiles Stilinski terug te zien, hebben we goed nieuws, want hij is van de partij! Naast Tyler en Dylan zullen Orny Adams, Linden Ashby, Ian Bohen, Charlie Carver, Max Carver, Arden Cho, Cody Christian, Shelley Henning, Melissa Ponzio, Khylin Rhambo, Holland Roden en Dylan Sprayberry aan de virtuele reünie deelnemen. De cast zal terugkijken op hun meest memorabele momenten samen. De acteurs en actrices zullen ook delen hoe ze omgaan met deze onzekere tijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is trouwens niet de enige reünie die MTV zal organiseren. Die met de ‘Teen Wolf’-cast is de eerste van het nieuwe format ‘MTV Reunions‘. De bedoeling van dit project is om geld in te zamelen voor goede doelen, zoals ‘Teen Wolf’ zal doen voor First Responders First.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.