Home Fun Coles nachtmerrie komt na twee jaar terug tot leven in ‘The Babysitter:...

Coles nachtmerrie komt na twee jaar terug tot leven in ‘The Babysitter: Killer Queen’

Netflix heeft zopas de officiële trailer gelost!

the babysitter killer queen
© Netflix

Twee jaar na de eerste film komt Netflix eindelijk met een vervolg op ‘The Babysitter’. Er is nu ook een trailer gelanceerd voor ‘The Babysitter: Killer Queen’ en die is alvast veelbelovend!

Het einde van ‘The Babysitter‘ liet de optie voor een vervolg open. In de eerste film zagen we namelijk hoe Cole aan de dood kon ontsnappen, met een gestolen auto zijn eigen huis binnenreed en zijn babysitter Bee doodreed. Of toch niet? Wanneer de brandweer het huis doorzoekt, zien we Bee toch weer op haar twee benen staan.

In de vervolgfilm ‘The Babysitter: Killer Queen‘ zijn we twee jaar verder en niemand gelooft dat die nacht echt gebeurd is. Ze denken dat Cole alles verzonnen heeft. Enkel zijn beste vriendin Melanie gelooft dat hij niet gek is. Ze besluit om hem met een aantal anderen mee te nemen naar het meer. En daar komt Coles nachtmerrie voor de tweede keer tot leven: Max, Allison, Sonya en John zijn opgestaan uit de dood. Ze hebben enkele uren om het ritueel te voltooien, anders moeten ze terug naar Limbo. Kan Cole hen voor een tweede keer verslaan? En zal hij ook Bee terugzien? Je ontdekt het vanaf 10 september op Netflix!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.