Home Fun ‘The Death Cure’-trailer met ‘Teen Wolf’-acteur Dylan O’Brien ziet er zó spannend...

‘The Death Cure’-trailer met ‘Teen Wolf’-acteur Dylan O’Brien ziet er zó spannend uit

Is het bijna januari 2018?

The Death Cure
© 20th Century Fox

We hebben er héél lang op moeten wachten, maar ein-de-lijk krijgen we beelden te zien uit ‘The Death Cure‘ met Dylan O’Brien. Gisteren werd een teaser trailer van de derde ‘The Maze Runner‘-film op de wereld losgelaten, en wij kunnen niet wachten tot het januari 2018 is!

Gisteren moesten we voorgoed afscheid nemen van MTV-serie ‘Teen Wolf‘, met onze geliefde Dylan O’Brien. Gelukkig moeten we maar enkele maanden wachten voor we de hottie opnieuw aan het werk kunnen zien. Het derde deel van ‘The Maze Runner‘ komt namelijk uit in januari 2018, maar de makers verwennen ons nu al met een trailer van ‘The Death Cure‘. De nieuwe film zit zoals verwacht vol spanning en actie. We can’t wait!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Prequels

Het derde deel zou ook het laatste zijn, maar in 2012 en 2016 kwamen er een vierde en vijfde boek uit van de reeks: ‘The Kill Order‘ en ‘The Fever Code‘. Geen vervolg, maar wel een prequel die het verhaal vóór ‘The Maze Runner’ vertelt. Hopelijk maken ze hier ook films van!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.