Home Fun YASSS: er komt ook een derde ‘The Kissing Booth’-film naar Netflix

YASSS: er komt ook een derde ‘The Kissing Booth’-film naar Netflix

the kissing booth 3
© Marcos Cruz via Netflix

Heb jij afgelopen weekend ‘The Kissing Booth 2’ uitgekeken? Dan hebben we nu al goed nieuws voor jou: er komt officieel ook een derde film naar Netflix! Dat kondigde de streamingdienst aan met een exclusieve clip op Instagram.

Het komt zelden voor dat een vervolg op een film of een nieuw seizoen van een serie zó snel wordt aangekondigd, maar dit keer hebben we geluk! ‘The Kissing Booth 2‘ staat nog maar enkele dagen op Netflix en toch is er nu al een derde film bevestigd. Maar er is ook slecht nieuws, want ‘The Kissing Booth 3’ is waarschijnlijk meteen ook het laatste deel… ‘The gang is getting back together one last time’ staat er te lezen onder het clipje op het Instagramaccount van ‘The Kissing Booth’.

Ook het officiële account van Netflix deelde onderstaand clipje op Instagram om het goede nieuws te delen met fans en die scène lijkt rechtstreeks uit die nieuwe film te komen. Daarin zien we namelijk hoe Elle Evans een oproep krijgt van het toelatingskantoor van Harvard. Daarna fluistert ze iets in Noahs oor en gaan ze samen ergens heen.

Harvard of Berkeley?

Als je net als ons ‘The Kissing Booth 2’ al hebt gezien, – opgelet, spoiler alert – weet je dat Elle op het einde voor een moeilijke keuze kwam te staan: ze werd toegelaten door Berkeley én Harvard. Kiest ze voor Berkeley met bestie Lee of gaat ze toch naar Harvard om bij haar grote liefde Noah te zijn?

Om een antwoord op die vraag te krijgen, moeten we nog even geduld oefenen: de derde film staat voor 2021 gepland! Bekijk alvast het exclusieve clipje hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.