Home Fun Joey King verklapt wanneer we ‘The Kissing Booth 3’ ongeveer mogen verwachten

Joey King verklapt wanneer we ‘The Kissing Booth 3’ ongeveer mogen verwachten

Dat deed ze tijdens haar speech op de People's Choice Awards.

the kissing booth 3
© Marcos Cruz via Netflix

Afgelopen nacht vond de awardshow People’s Choice Awards plaats in de Verenigde Staten. Daar mocht Joey King niet alleen de prijs voor Comedy Movie Star in ontvangst nemen, maar ze verklapte ook wanneer we het derde deel van ‘The Kissing Booth’ ongeveer mogen verwachten.

Bijna meteen na de release van ‘The Kissing Booth 2’ werd er een derde The Kissing Booth’-film aangekondigd door Netflix. En daar moeten we gelukkig niet jarenlang op wachten, want in de zomer van 2021 is het al zover! Dat kondigde Joey King zelf aan in haar speech op de People’s Choice Awards. Weer iets om naar uit te kijken!

Laatste deel

We hadden al zo’n vermoeden dat de derde film ook de laatste zou zijn, vanwege het bijschriftThe gang is getting back together one last time‘ dat Netflix onder de aankondiging schreef. En dat heeft Joey in haar speech nu ook officieel bevestigd. ‘Ik zei tegen mezelf dat als ik won, ik heel opwindend nieuws met iedereen zou delen. Dus ik wil je vertellen dat “The Kissing Booth 3”, ons laatste deel, wordt uitgebracht in de zomer van 2021. Ik ben zo enthousiast! Ik wou echt dat het al zover was’, klonk het.

Aan het begin van haar speech bedankte ze de regisseur en Netflix. ‘Het feit dat onze film en mijn personage iedereen thuis aan het lachen heeft gebracht, maakt me aan het lachen. Het geeft me zo’n goed gevoel. Het maakt me zo gelukkig. Ik wil onze regisseur Vince Marcello bedanken. Ik wil Netflix bedanken.’ Op het einde bedankte ze natuurlijk ook de fans. ‘Heel erg bedankt! Bedankt dat je van deze film houdt en dat je net zoveel van dit personage houdt als ik. Het betekent gewoon zoveel.’ Naast Joey King die de award voor Comedy Movie Star won, werd ook ‘The Kissing Booth 2’ zelf geprezen met de prijs The Comedy Movie of 2020.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als je net als ons ‘The Kissing Booth 2’ al hebt gezien, – opgelet, spoiler alert – weet je dat Elle op het einde voor een moeilijke keuze komt te staan: ze wordt toegelaten door Berkeley én Harvard. Kiest ze voor Berkeley met bestie Lee of gaat ze toch naar Harvard om bij haar grote liefde Noah te zijn?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.