Home Fun In ‘The Perfectionists’ ontdekken we hoe het gaat met de ‘Pretty Little...

In ‘The Perfectionists’ ontdekken we hoe het gaat met de ‘Pretty Little Liars’-koppels

Een van je favoriete koppels is stiekem getrouwd!

The Perfectionists
© Disney Enterprises

Het einde van ‘Pretty Little Liars’ betekende ook een afscheid van onze favoriete personages. Maar niet voor lang! Dankzij ‘The Perfectionists’ hebben we Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal al terug. En nu hebben we ook leuke dingen ontdekt over de andere Liars.

Het allereerste seizoen van de ‘The Perfectionists’ is onlangs van start gegaan in de Verenigde Staten. De ‘Pretty Little Liars’-spin-off is misschien nog niet te zien in ons land, toch wil dat niet zeggen dat we niet kunnen mee genieten van de spoilers die we te weten komen. Zo weten we hoe het gaat met enkele ‘PLL’-koppels.

In de eerste aflevering ontdekten we hoe het nu gaat tussen Alison en Emily. Ali verhuisde namelijk zonder haar vriendin naar een plek waar ze niemand kent (of dat dacht ze toch). De Liar verwoordde haar relatie met Emily als volgt: ‘Ze houdt van me. Ze kan het verleden gewoon niet vergeten.’ Wanneer Mona zegt dat ze dacht dat ze gelukkig waren, antwoordt Alison als volgt: ‘Dat zijn we. En dan zijn we dat ook niet. Het komt altijd terug neer op dat vertrouwen.’ Voorlopig geen happily ever after voor Emison dus!

Haleb en Spoby

Daarnaast weten we eindelijk ook hoe het met Haleb en Spoby gaat. In de tweede aflevering heeft Mona een telefoongesprek met Hanna en vraagt ze naar Caleb en de baby (in de finale van ‘PLL’ was Hanna zwanger). Haleb is dus nog steeds gelukkig samen! Tijdens dat gesprek vertelt Hanna haar ook dat Spencer en Toby in het geheim zouden getrouwd zijn. Omg!

We vragen ons nu alleen nog af hoe het zou het gaan met Aria? We zijn benieuwd naar wat we nog allemaal te weten zullen komen tijdens het eerste seizoen van ‘The Perfectionists’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.