Home Fun ZIEN: trailer én releasedatum van ‘Pretty Little Liars’-spin-off ‘The Perfectionists’ eindelijk vrijgegeven

ZIEN: trailer én releasedatum van ‘Pretty Little Liars’-spin-off ‘The Perfectionists’ eindelijk vrijgegeven

De serie zal er sneller zijn dan verwacht!

© IMDB
© IMDB

‘Geduld is een mooie deugd’, werd je ongetwijfeld al eens op het hart gedrukt. Maar er zijn uitzonderingen! Na maanden wachten weten we krijgen we nu ein-de-lijk de officiële trailer van ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ te zien. Ook de releasedatum is nu bekend!

Previously on Pretty Little Liars. De woorden waarmee steeds werd teruggeblikt op de vorige aflevering, zullen de echte ‘PLL’-fans nog elke dag missen. Een tijdje geleden brachten we jullie het goede nieuws mee dat er een spin-off van de serie zou komen.

Gekke plottwists

‘The Perfectionists’ breit een logisch vervolg – voor zover je het drama in Rosewood logisch kan noemen – aan het mysterieuze verhaal van het vermiste meisje Alison DiLaurentis. Actrice Sasha Pieterse kroop zeven seizoenen lang in de huid van Alison. En ze krijgt er duidelijk geen genoeg van. Ook in deze spin-off zal ze Alison vertolken, alleen is de blondine nu wat ouder en werd ze moeder van een tweeling. Ook collega Janel Parrish, die Mona speelde in ‘Pretty Little Liars’, zal haar opwachting maken in deze nieuwe serie.

Verder zullen ook Sydney Park, Kelly Rutherford, Eli Brown en Sofia Carson te zien zijn in ‘The Perfectionists’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Perfectionists’ is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. Toch zal de serie zich distantiëren van de originele verhaallijn. Dat vertelt producent Marlene King in Entertainment Tonight. Wie de boeken gelezen heeft, weet dat ze heel wat gekke plottwists bevatten die haast onmogelijk naar een televisieshow te vertalen zijn.

Ideale cocktail

What to expect: Mysterie? Zonder twijfel! Drama? Altijd, heerlijk. Liefde? Let’s hope so! Dat klinkt als de ideale cocktail voor weer avonden boordevol spanning. De trailer verraadt alvast dat er – alweer – een moord wordt gepleegd.

De release in de Verenigde Staten staat gepland voor 20 maart. Wij zullen jammer genoeg nog even moeten wachten vooraleer ‘The Perfectionists’ ook bij ons uitkomt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.