Home Fun OMG: er komt een ‘The Vampire Diaries’-musical aan bod in spin-off ‘Legacies’

OMG: er komt een ‘The Vampire Diaries’-musical aan bod in spin-off ‘Legacies’

Helaas niet met de originele acteurs!

the vampire diaries musical
© The CW

Terwijl we ‘Legacies’ nog steeds niet in ons land kunnen bekijken, blijven we hopen dat dat op een dag wel het geval zal zijn. Zeker nu we weten dat in die spin-off een musical aan bod komt die helemaal draait rond ‘The Vampire Diaries’. Whaaat?

Na ‘The Vampire Diaries‘ en ‘The Originals‘ ging het verhaal verder met Hope Mikaelson en Alaric, Josie en Lizzie Saltzman in ‘Legacies‘. Ondertussen is de spin-off al aan zijn derde seizoen toe en terwijl de serie nog steeds niet in België gestreamd kan worden, blijven we hopen dat dat ooit het geval zal zijn. Wie de reeks echt héél graag wil zien, kan dat op de oldskool manier doen en de dvd-boxen bekijken.

Elena, Stefan, Damon en Caroline

We willen nog meer dan ooit ‘Legacies’ bingewatchen, want nu blijkt dat er in het derde seizoen een musical aan bod komt die rond ‘The Vampire Diaries’ draait. Volgens The CW zullen de studenten van Salvatore School for the Young and Gifted zich in de derde aflevering voorbereiden op een musical die gaat over de oprichting van hun school. Daarin zou Josie Elena Gilbert spelen, Jed is Stefan Salvatore, Kaleb is Damon Salvatore en Lizzie speelt haar eigen moeder Caroline Forbes. Omg!

Aan Entertainment Weekly vertelde uitvoerend producent Brett Matthews dat hij en Julie Plec altijd naar een manier hebben gezocht om het over ‘The Vampire Diaries’ te hebben. En dus kwam het idee om een musical erover in ‘Legacies’ te verwerken. We zijn benieuwd hoe dat eruit zal zien! EW deelde alvast exclusieve foto’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.