Home Celebs Celeb News YASSS: The Weeknd komt met ‘The After Hours’-tour naar België

YASSS: The Weeknd komt met ‘The After Hours’-tour naar België

Hij brengt special guests Sabrina Claudio en 88Glam met zich mee.

The Weeknd
© Getty

Kon jij in 2017 niet bij de ‘Starboy: Legend of the Fall’-tour zijn van The Weeknd? Of vond je zijn show zo goed dat je hem nog eens aan het werk wil zien? Dat kan! In 2020 staat Abel Tesfaye opnieuw op het podium in het Antwerps Sportpaleis.

The Weeknd dropte zopas zijn gloednieuwe single ‘After Hours‘ en kondigde meteen aan dat hij zijn gelijknamige album lanceert op 20 maart 2020. Ondertussen heeft de ‘Starboy’-zanger ook de data voor zijn ‘The After Hours’-wereldtour bekendgemaakt.

Op zondag 26 oktober 2020 staat The Weeknd opnieuw in het Antwerps Sportpaleis om ‘After Hours’, ‘Heartless‘, ‘Blinded by the Lights‘ en zijn aankomende hits live te zingen. Hij brengt ook special guests Sabrina Claudio en 88Glam met zich mee.

View this post on Instagram

can’t wait to see you all…

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veel LED-verlichting

Als we Live Nation mogen geloven, wordt dit trouwens de meest spetterende show tot nu toe. De ‘The After Hours Tour’ brengt namelijk de allernieuwste productie en één van de meest innovatieve podiumontwerpen met zich mee. Door de vele LED-verlichting en video zal je niet weten waar eerst te kijken!

Prijs voor een ticket bedraagt tussen de € 43,07 en € 87,87. Kaartverkoop gaat op vrijdag 28 februari 2020 om 10 uur van start.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.